Ook werken met het nieuwe consultantskantoor van Dominique Strauss Kahn? [POLL]

De voormalige toekomstige president van Frankrijk heeft zijn adviestoko 'Parnasse' genoemd en zoekt nog opdrachtgevers.

Symboliek
Het zindert van schimmigheid. De website (parnasse.com) is leeg, op de naam van de website na. We weten alleen van DSK's bedrijf door een documentje dat hij deponeerde bij de Franse Kamer van Koophandel.

Ook over die naam zelf valt nog wel wat op te merken. 'Parnasse' kan namelijk verwijzen naar een stel negentiende-eeuwse ars gratia artis-kunstenaars, of - bent u er nog? -  naar de Parnassos, een Griekse godenberg. Wij kiezen wat betreft verwijzing voor de laatste mogelijkheid; de Parnassos was namelijk gewijd aan Apollo én zijn muzen. Gezellige ironie.

Zou u 'm doen?
Anyway, DSK zoekt nog muzen. Althans, dat nemen we aan, hij moet immers cliënten adviseren om aan de kost te komen. Jammer genoeg beschikt DSK over wat we het tegenovergestelde van een schone lei noemen. Hij is verdacht geweest van aanranding, verkrachting en gangrape. En nu is de vraag: zou u zaken met 'm doen?

[[ poll uid=140 ]]