Multimiljonair ontslaat zijn personeel als Obama wint

Als Barack Obama wint, heeft Amerika er per direct duizenden werklozen bij. Zakenman David Siegel dreigt in een email dat al zijn loonslaven mogelijk op straat worden gezet zodra de Democraat de verkiezingen wint.

David Siegel is de oprichter en directeur van Westgate Resorts - een van de grootste resortontwikkelaars in de wereld. In 2007 was de rijke cowboy nog miljardair maar sinds de crisis is zijn vermogen geslonken naar enkele honderden miljoenen. Over zijn persoonlijke armoedeval en de bouw van zijn immense huis is een documentaire gemaakt. (zie filmpje)

'To All My Valued Employees', begint de ondernemer zijn email vriendelijk. Vervolgens verplicht hij zijn geliefde personeelsleden door middel van een charmerend stukje proza tot het stemmen op Mitt Romney. Want met Obama aan het roer stopt hij ermee en kunnen de werknemers naar huis.

De resortmagnaat hekelt dat de president de 1% demoniseert. De email is te lezen bij Gawker.