[Pitch van de Week] Sfeerhaarden van Urban Essence

Het is woensdagmiddag! Dus tijd voor onze nieuwe rubriek 'Pitch van de Week'

Op de redactieburelen van 925.nl zijn we gegrepen door projecten als Kickstarter. Een plek waar inspiratie te halen valt, waar u kunt bijdragen aan de dromen van ondernemers en waar nieuwe ideeën van de tekentafel naar de grotemensenwereld groeien. 

Pitchen op 925.nl
925.nl is een blog met ruimte voor dat alles. Crowdfunden doen wij niet, maar omdat we wel willen bijdragen aan Nederlands ondernemerschap presenteren wij u bij deze onze nieuwe rubriek: de Pitch van de Week  

Wekelijks – woensdagmiddag, 17:00 – plaatsen wij een pitch van een frisse, verse, nieuwe ondernemer. De pitch is altijd beeldmateriaal, een filmpje of infographic aangeleverd door de ondernemer zelf.

Uw bijdrage
Van uw kant verwachten we trouwens ook iets. Startende ondernemers steunen we niet alléén, u als lezer bent natuurlijk ridiculously well connected, wat ongeveer betekent dat uw netwerk van onschatbare waarde is voor onze pitchers. Daarom vragen wij bij welbevinden van de pitch om een like op Facebook of een tweet van uw kant. De ondernemer die rond Kerstmis het meest gedeeld is op den sociale media ontvangt van ons een prijs die zijn onderneming nóg sneller laat groeien.

Urban Essence
Enfin, genoeg tekst. Tijd voor onze eerste pitch van de heren van Urban Essence sfeerhaarden. Een haard kan in uw woonkamer natuurlijk niet ontbreken, maar meestal brengen haarden allerlei praktische bezwaren. Niet die van Urban Essence. Deze sfeerhaard heeft geen rookkanaal of vaste plek nodig, en gebruikt geen hout of gas. Bijkomend zit er een handige kast aan de achterkant en is het een waar stukje Dutch Design. Wauw! Meer informatie vindt u hier op hun crowdfundingpagina van Oneplanetcrowd. 

Oneplanetcrowd?
De eerste ondernemers die we met u delen komen van het crowdfundingproject Oneplanetcrowd. Oneplanetcrowd is een Nederlands equivalent van Kickstarter, met als toevoeging dat de producten in kwestie allemaal een duurzaam aspect hebben. Oneplanetcrowd wordt vanavond officieel geopend door niemand minder dan Victoria Koblenko, daarna kunt u op de website al uw spaargeld investeren.

Zoals gezegd wordt delen van harte aangemoedigd. Kent u een ondernemer met een fantastische pitchvideo of infographic die absoluut niet op 925.nl mag ontbreken? Mail