Een koffiemachine van €8.619

Een koffiemachine waar mensen van Apple, NASA én BMW aan gewerkt hebben. Gaat dat zien.

Eigenlijk zijn we diep teleurgesteld. Men zet Apple, NASA en BMW bij elkaar - 10.000% garantie voor een epische gadget - en we krijgen een koffiezetapparaat. Welja. Gelukkig wel de ultieme koffiemachine. Met dit koffiezetapparaat voegt u nét dat extra beetje toe waardoor u * intense stem aan * échte aroma's beleeft * uit *, enzo. 

Blozend
Maar hé, het gaat hier wel om de Blossom One Limited, het vlaggenschip van koffiekunstenaars Blossom Coffee. Dit koffiezetapparaat maakt zulke lekkere koffie en heeft zulke goede gadgets dat u er makkelijk €8.619 voor over heeft. Hopen we dan maar. 

Oké, gadgets. Komt ‘ie. Heeft uw nespressosupperhuismannenapparaat het volgende; - en dit is dus echt geen grap – WiFi, een 1.3 megapixel camera en een QR-codelezer? Nee hè? Een muisstil reservoir en koffiesysteem en een uniek design dan? 

Deze wel
Dacht het niet. Zo werkt het allemaal: een computer past zes koffievariabelen aan uw smaak aan. Deze onthoudt de machine of ze worden met de QR-code van een zak koffie ingelezen.  U drukt op ‘Go’ en doet de koffiepers naar beneden als het water warm is. De Blossom One Limited doet de rest.

Niet te pruimen
Testers van de Huffington Post proefden helaas niet echt een verschil met een normaal koffiezetapparaat. Dat is zonde, want de Blossom One is goed voor 4309,5 bakkies pleur van de Kiosk van het NS-station bij u om de hoek. Dan heb je iets in te halen. 

BlossomBlossom