Lerares/NFL Cheerleader doet footballteam/leerling wel/niet

U herinnert zich wellicht Sarah Jones? Ex-lerares, ex-cheerleader en ex-NFL footballteamfluffy.Schadeclaim
Zij bereidde haar dag voor door deze Van Halen-video met haar leerlingen te bekijken. Nuff said. Op de roddelwebsite ‘The Dirty’ stond in 2009 een posting onder de titel The Dirty Bengals Cheerleader. Jones zou met alle leden, plus staf, van het Cincinatti Bengals football team het bed hebben gedeeld. Prompt dient zij een claim in op grond van smaad en inbreuk op haar privacy. De vordering beloopt een bedrag van $11 miljoen. Heel vervelend voor Jones dat haar reputatie op deze manier geweld wordt aangedaan. Maar het heeft haar ook bereikbaar gemaakt. Althans voor een bepaalde leerling.

Seksuele relatie
Woops. Want vorige week werd Jones veroordeeld tot vijf jaar voorwaardelijke gevangenisstraf wegens het waarmaken van iedere puberdroom: cohabiteren met een NFL cheerleader / hot teacher. In november 2011, toen zij lerares was op de Dixie Height Highschool, heeft Jones een seksuele relatie gehad met een leerling, Cody York. En dat mag niet in puriteins Amerika. Details leest u hier in haar verklaring. Of dit filmpje! De straf is relatief mild. Zo wordt zij niet geregistreerd als ‘sex offender’ en hoeft geen ‘hard time’ te doen. Reden: haar ‘slachtoffer’, inmiddels achttien jaar, weigert iedere medewerking aan het strafrechtelijk onderzoek.

Op de dag van veroordeling, 10 oktober 2012, blast Jones de civiele procedure tegen ‘the Dirty’ weer op. Wederom wegens smaad. En reputatieschade. Only in America.