[Pitch van de Week] Samen rijden met Toogethr

Het is woensdagmiddag! Dus tijd voor onze wekelijkse ‘Pitch van de Week. Hallo Toogethr!

Pitch van de week?
Op de redactieburelen van 925.nl zijn we gegrepen door projecten als Kickstarter. Een plek waar inspiratie te halen valt, waar u kunt bijdragen aan de dromen van ondernemers en waar nieuwe ideeën van de tekentafel naar de grotemensenwereld groeien. 925.nl is een blog waar ruimte is voor dat alles. Daarom wekelijks een podium voor een ondernemer die u nodig heeft. 

Toogethr
Deze week; Toogethr van Martin Voorzanger. Martin wilde al van kinds af aan ondernemer worden, en nu komt deze droom na 20 jaar gewerkt te hebben voor bedrijven als Lost Boys en TomTom dan eindelijk uit. Sinds 2011 is Martin aan de slag, inmiddels met een compagnon (fulltime) en vijf andere parttimers.

Met zijn zevenen is dat dan Toogethr. En welk probleem lost Toogethr voor u op? Nou, bijvoorbeeld dat als u wilt carpoolen om – noem eens iets geks – de kosten van uw auto naar beneden te brengen, u niemand kent om samen mee te rijden? Of u het ingewikkeld vindt om in zo’n geval kosten te delen en op zoek bent naar een app die dat doet? Dan moet u dus nú die app downloaden of de browserversie gebruiken. Kijk het onderstaande filmpje voor een goede uitleg.  

Helpen!
Martin en zijn 6 kornuiten helpen? Dat kan. Via Oneplanetcrowd kunt u investeren in hun project. Ook een goede manier om te helpen is om gewoon mee te doen aan Toogethr. Toogethr heeft nu 15.000 gebruikers en linkt meer dan 100 steden, maar dat moet natuurlijk uitbreiden en niemand kan daar eenvoudiger voor zorgen dan u.

Note: ook zonder investering kunt u onze ondernemers helpen. De ondernemer die rond Kerst het meest gedeeld is op Twitter of geliked is op Facebook ontvangt van 925.nl een fantastische prijs. Klikken dus! Kent u trouwens een ondernemer met een mooie pitchvideo of infograpic die absoluut niet in deze rubriek mag ontbreken? Mail