[HEBBEN] Nog een Versace-villa

Voor uw verzameling: er staat nóg een huis van Versace te koop.

Een tijdje terug al stond de villa te koop waar Versace himself 15 jaar geleden vermoord werd, nu kunt u een tweede optrekje van de familie kopen. Dit keer het huis van Santo Versace, co-CEO van Versace. 

Lellek
Mooi vinden wij het trouwens niet. Het huis bestaat uit een ingewikkelde constructie waar achthoeken en rechthoeken elkaar overlappen – en daar snappen we niks van – en het is door deskundigen wel eens beschreven als ‘discreet’. Kijkt u maar eens goed naar deze gevel, dan mag u uitleggen wat hier discreet aan is.

Het is namelijk een top-of-the-bill hyperexclusief appartement van vier verdiepingen. Strakke net naoorlogse architectuur omhult ‘ultra-classy style and premium lifestyle’. Antonio Carminati en Carlo de Carli, bekend van moderne ontwerpen van rond de jaren ’50 en ’60, hebben het huis ontworpen.

Groene buurt
Echte gadgets heeft u niet, u zult het op verjaardagen qua sterke verhalen echt moeten hebben van de vorige bewoner. Wat trouwens wel heel stoer is; het huis staat aan de enige straat van Milaan met bomen. Maar hé, is dat een voordeel van het huis of een nadeel van Milaan?

Specs
Dan wat specs; het huis is binnen 2100m² groot, heeft een tuin van 442m² en een dakterras van 300m². Niet slecht voor een huis in een stad. Binnen in het huis zit nog een fitnessruimte en onder de vier verdiepingen woonruimte zit nog een woongedeelte voor uw staf. Prima. Kopen dus. Kan hier bij Sotheby voor net geen $50 miljoen.

Versace IVersace IIVersace IIIVersace IVVersace V