Ferrari's Eurocommerce vanaf vanmiddag afgehamerd

Het afhameren van Eurocommerce gaat door. Vastgoedboer Ger Vissers wist niet alleen het Gelredome en het WTC Almere zijn portefeuille in te knoeien, maar ook een ruim dozijn kostbare auto's.

Doorgefokt
Wij noemen een *terugdruk-alert* Ferrari 275 GTB, een Ferrari F40 en een Rolls Royce Phantom. Voor de rest een tiental Ferrari's die definitief bewijzen dat er ook lelijke Italiaanse raspaarden zijn gemaakt.

Van een oud vastgoedbaasje geweest

Van een oud vastgoedbaasje geweest

Koopje
Vanaf vanavond zes uur kunt u meedoen. Dan start de veiling. Het openingsbod voor de machtige Phantom staat op een schamele zeventigduizend euro. En dat voor een auto uit 2005 die voor het eerst de Rolls Royce-pedigree 'best car in the world' waarmaakt.

Spirit of XTC

De collectie moet ten minste meer dan een miljoen opbrengen. Dat schiet niet erg op, gezien de €700 miljoen crediteuren die Eurocommerce nog open heeft staan. Maar goed, helpt elkaar, koopt afgehamerd waar. Vandaag en morgen in Amersfoort.