Aftellen naar iPad mini launch

Vandaag gaat aan veel speculatie een eind komen. Apple gaat de iPad mini aan de wereld voorstellen én wellicht met meer nieuws komen.

Hadden we het gisteren over hoe matig de belangstelling rond Microsoft's Windows 8 is, zozoet is de voorsmaak voor de presentatie voor Apple's nieuwste gadget, de iPad Mini. Daarbij wordt vanavond mogelijk niet alleen het tablet voorgesteld. Apple heeft a little more to show you, zo stond immers in de officiële uitnodiging.

Vragen vragen vragen
Door deze cryptische tekst weet Apple de spanning op te voeren tot welhaast Felix Baumgartner proporties. Er hangen ook een aantal vragen in de lucht. Wat gaat dit hebbedingetje kosten? Wanneer kunnen we het in huis hebben? En, dé brandende vraag: worden er nog meer producten gepresenteerd, zoals een opgefriste iMac desktop, MacBook en Mac Mini? Antwoord op die laatste vraag: waarschijnlijk wel.

Wilt u de lancering du moment mee willen meemaken, rep u dan naar de dichtsbijzijnde Appleboer voor een Apple TV-kastje, mocht u deze om onverklaarbare redenen nog niet hebben. Het event wordt daar live op gestreamd. Lijkt ons geen verkeerde investering. Mogelijk kosten de Apple TV en iPad Mini samen minder dan een iPad 3. Als Apple wil concurreren met Amazon en Kindle tenminste. En kunt u weer even vooruit.