High tech skibril: blits, maar vooral handig

Het wintersportseizoen komt er aan en dat betekent weer een hoop onhandige toeristen op overvolle skipistes. Deze gadget gaat het, naar wij hopen, voor ons allemaal een beetje handiger maken.


Uitkomst
Filmpjes maken, terugkijken en vervolgens delen via WhatsApp, Facebook of Instagram behoort tegenwoordig tot één van de vaste rituelen op skipistes. En dan schijnt het vooral leuk te zijn om met een fotocamera in de hand achter elkaar aan te skiën of snowboarden, zonder nog op de omgeving te letten. U doet daar aan mee, wij ook. Wat dat betreft is de iON HD Video Camera Goggles van Zeal een uitkomst. 

Handschoenvriendelijk
Deze skibril met camera maakt HD video's van 1080p, schiet daarnaast foto's van 8 megapixel HD en heeft een angle van 170 graden. Bovendien kan er op de lens geen condens ontstaan en stabilissert de camera de beelden die gemaakt worden. Alle functies zijn te bedienen met handschoenvriendelijke knoppen. Dat scheelt
constant gekloot met uw fotocamera, voorkomt pijnlijke botsingen. En stiekem steelt u ook nog de blits met deze bril, die zo'n 400 euro kost. 

[VIDEO] Ook voor hanidge skiërs is dit een bruikbare gadget

Zeal Optics - iON from ChopShop Entertainment on Vimeo.