[Pitch van de Week] Reviewen met RiiView

Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden. Hallo RiiView!

Pitch van de week?
Op de redactieburelen van 925.nl zijn we gegrepen door projecten als Kickstarter. Een plek waar inspiratie te halen valt, waar u kunt bijdragen aan de dromen van ondernemers en waar nieuwe ideeën van de tekentafel naar de grotemensenwereld groeien. 925.nl is een blog waar ruimte is voor dat alles. Daarom wekelijks middels een pitchvideo of infographic een podium voor een ondernemer die u nodig heeft. 

RiiView
Deze week: RiiView van Paul Eikelenboom. RiiView is ‘de Instagram voor reviews’. Als u er een foto van kunt maken valt het te Riiviewen, aldus de slogan. Een foto van een hotelkamer vertelt u meer dan duizend reacties en reviews, en hetzelfde geldt voor meubelen, kleding en restaurants, maar ook fabrikanten die hun actie in supermarkten willen beoordelen met foto's van echte consumenten kunnen gebruik maken van deze app. Enfin, kijk het filmpje en oordeel zelf. 

 

U kunt RiiView trouwens ook helpen. Natuurlijk allereerst door zelf te gaan RiiViewen, maar de heren zijn nog op zoek naar partners met hier en daar wat vrindjes in de reisbranche. Suggesties kunt u mailen naar de ondergetekende, dan komt het vanzelf bij de mannen terecht. Tenslotte is RiiView één van de deelnemers van StartupPush.com, daar kunt u de mannen gratis helpen en de heren kunnen u met uw eventuele startup ondersteunen.

Note: ook zonder contacten in de reisbrachne kunt u onze ondernemers helpen. De ondernemer die rond Kerst het meest gedeeld is op Twitter of geliked is op Facebook ontvangt van 925.nl een fantastische prijs. Klikken dus! Kent u trouwens een ondernemer die niet in deze rubriek mag ontbreken? Mail