Was u maar Marissa Mayer, dan woonde u nu aan San Fransisco's Billionaires Row [FOTO'S]

Marissa Mayer (CEO van Yahoo, maar dat zou u moeten weten) en haar man Zack Bogue (VC investeerder) zijn $30 miljoen lichter. Het stel heeft in San Fransisco een nieuw honk aangeschaft, zo gaan de geruchten.

3.000 wijnflessen
Het gaat hier om een in tudorstijl opgetrokken woning in het oudere gedeelte van San Fransisco. Mayer heeft er bridge and bay view, vijf open haarden, een wijnkelder met ruimte voor 3.000 flessen, vier slaapkamers, twee keukens en een lift.

Het huis staat aan het zogeheten ‘Billionaires Row’, het rijkste stukje SanFran. Op de buurtbarbeque vinden we dan ook bijvoorbeeld Apple’s Jony Ive, Oracle CEO Larry Ellisson en Mark Pincus van Zynga. Met alle respect, dat doet u Mayer op haar 38ste niet na. 

Replica diner
Het zal voor Mayer niet makkelijk geweest zijn om afscheid te nemen van haar oude stulpje. Haar huis in Palo Alto staat namelijk dichter bij Sunnyvale én het heeft een replica van een lokale diner in de achtertuin.

Foto's van het nieuwe optrekje hieronder. Laat in de commensectie weten wat u er van vindt. 

mayer IMayer VMayer IImayer 6mayer 7Mayer IIIMayer IV