Gaat 925 de BV Nederland redden?

Iemand moet het doen, de economie redden. En al die blauwe enveloppen van onze Haagse helden betalen. Daarom hebben wij van de firma Mediamaatjes BV/925.nl besloten een multinational te worden. Althans: na een tijdje in licht comatueuze toestand te hebben verkeerd, gaan we investeren in de business-entertainment site 'voor de betere kantoorknuppel'. Bedwelmd door de blauwe walm in zijn bejaarde V12, legt onze voorman uit waarom, waartoe, waarheen... (en belde al snel de hulpdiensten).  

O ja, wie we zoeken? Schrandere jongelieden die een soepele pen combineren met een bezeten interesse in de wereld van het grote en snelle geld. Omdat we niet geloven in het zoveelste businessblog om de adverteerder te tillen en andere sites te rippen, zoeken we tegendraadse types die uiterst vaardig zijn met sociale media en eigen nieuws maken. Tekst én video.

Wat wij zoeken..

Opleiding: liever groots gesjeesd dan braaf in de bankjes van een staatsgeleid hbo. Politieke voorkeur: beter anarcho dan je pappie & vrindjes napraten. Smaak: als onze opperbretel het niet snapt maar wel eigenheid verraadt, kan het zo maar goed zijn. Geloof? In eigen kunnen, en anders niets a.u.b.. Inzet: er wordt soms bloedend hard gewerkt in ons nederige grachtensouterrain. Of om de vrienden van Quote te citeren: 'Geen nine to five-mentaliteit'.

Stuur een bondige mail met motivering + cv dat hongerig maakt: jort@925.nl 

ps. Wat wij te bieden hebben? 925 bestaat nu dik 5 jaar. Tijd dat we er eens iets van gaan maken. Omdat we binnenkort een samenwerking met een grote (buitenlandse) partij aankondigen, krijgen we de mogelijkheid te investeren. De kwaliteit en relevantie moeten omhoog. En er mag ook gelachuh worden. We gaan restylen, willen meer aandacht voor sociale media en onthullingen en - om de bonentellende aandeelhouders stil te houden - de bezoekcijfers moeten omhoog.