Eindelijk is er officieel bewijs dat de gouden iPhone een ordinair apparaat is

De medewerkers van Apple hebben een veelzeggend koosnaampje voor het model.

Vorige maand werd de nieuwe iPhone 5s op de markt aangeboden. Het kersverse model is onder andere verkrijgbaar in een gouden editie. Het personeel van de telefoonbouwer noemde het blinkende apparaat intern de 'The Kardashian Phone',  twittert New York Times-journalist Nick Bilton. 

Kim wie? Kim Kardashian is bekend van een realityshow, een sekstape en haar relatie met rapper Kanye West. Maar ironisch genoeg durft zelfs de Moeder aller Vulgariteit niet eens rond te lopen met de glimmende versie van de 5s. Of heeft ze een hoesje om haar telefoon?

Goed om te weten dat de mannen van Apple in ieder geval zelfspot hebben, met hun Kardashian Phone. En als u opzichtige spulletjes toch mooi vindt, koop dan een iPhone van echt goud. Tot slot nog even deze video van de Amerikaanse late night comedian Conan O'Brien.