50 Plus wordt keihard getrolld?! [BREEK]

Hete tip!

Hoewel er veel animo voor lijkt te zijn onder de jongere leden van 50 Plus, geeft kersverse voorzitter Jan Nagel aan dat hij het nog net te vroeg vindt voor een jongeren afdeling; wellicht over 3 maanden wel. ANP gelooft het, de Telegraaf gelooft het, wij kregen een tip.

925-vriend Rob Okhuijsen hing zojuist aan de telefoon, naar aanleiding van dit artikel in de Telegraaf. Fijn dat de jongelui zo enthousiast zijn, ze geven zelfs graag spontane quotes weg aan de chocoladeletter koppensnellers van de Telegraaf: “De jongeren zijn de ouderen van de toekomst, die moeten we dus ook bij de partij betrekken. Waarom wachten?“

Da’s lief, maar kijk eens even van welke jongere deze bezielde quote komt? Jawel, Jelte Sondij: ex-GeenStijl-held, Jakhalzer en RamBammer, kortom, een betaald-in-de-malingnemer. Het ANP is al ingelicht, maar zit eerst nog even klakkeloos te tikgeiten voor ze deze tip gaan checken. Wij willen het u niet onthouden, nemen een fijn glas whiskey en zijn onderlinge wedjes aan het afsluiten wie er als eerste achterkomt dat ze keihard getrolld worden...