Koop voor $1,5 miljoen Obama's The Beast

Meer tank dan auto maar heeft wel moeite met een verkeersdrempel.

Geruchten gaan dat de presidentiële limousines van het Witte Huis vervangen worden. Er zijn twaalf exemplaren van the beast (Hoogmoed. Is een auto), allen zijn zo'n $1,5 mijoen waard. 

Beuken
Obama's limo heeft zo'n pretentieuze bijnaam omdat het gepantserd is en de apocalyps, de zondvloed én de oerknal kan overleven. Desnoods tegelijk.

De banden kunnen namelijk niet lek (yes!), The Beast kan met eigen zuurstofreserves luchtdicht worden afgesloten, de brandstoftank is brandvrij en er is een noodvoorraad basics in met onder andere een beetje bloed waarmee men Obama op de been kan houden. Nog een paar gadgets op de volgende afbeelding:

pantserauto obama Klik voor een vergroting

Grappig is dat het ding eruit ziet als een Cadillac terwijl het dat helemaal niet is. Of nouja niet is, het chassis heeft GM ontworpen en daarna is er een custom Cadillac-achtig jasje omheen gedaan. Camouflage is het niet maar vermomming kunnen we het zeker noemen.

Drempel
Verder is het jammer dat 'ie gewoon loopt op besine, wat met het gewicht nog best wat gaat kosten. Bouwjaar is 2009, wanneer (en of) ze op de markt komen weten we nog niet. Laatste nadeel is verkeersdrempels:

auto obama Ook spatwaterdicht!

pantserlimo obama