Exclusief voor de avant-garde: een drijvende botsauto

Botenontwerper Lazzarini verklaart het tijdperk groot, groter, grootst als beëindigd met deze mini yacht.

De maritieme plezierwereld kenmerkt zich door overmaat. Alles moet maar zo groot mogelijk. En als het niet meer past dan neemt meneer de schipper er gewoon een support yacht bij. 

Doe maar gewoon
Alle exuberantie op een vlotje. Het is toch verdulleme 2012 niet meer. Lazzarini weet: het mag allemaal weer wat bescheidener. Zie daar hun Jet Capsule - de Smart onder de superjachten. Makkelijk te parkeren. Laag brandstofverbruik. En het ding kan nog varen ook. 

Slechts 7,5 meter lang en 3,5 meter breed. Een consumentenprijs heeft het bootje nog niet. Maar het zal vast een schappelijker bedrag zijn dan is afgerekend voor jongens als Burning Joe, King of Kitsch en Hollandse Harry.