Nerd blijkt vrouwenberoep en hobbysite is Website van het Jaar [VIDEO]

925 was er bij. Voor True rapporteerden twee verslaggevers van dit adres over de Website van het Jaar verkiezing.

Emancipatie
Die internetbranche dus is helemaal niet zo’n worstenfeestje mannelijke sector als u dacht. Bij een Website van het Jaar verkiezing denkt u aan een partijtje voor Nerds pur sang maar achter de Grote Namen van de internetwereld zitten gewoon vrouwen. Blond, borsten, u kent het wel. Vakantieveiling en Zylom? Mannen doen er de boekhouding en verder hebben ze niets te vertellen.

Onwards. Stemmen. Wij hebben al geconstateerd dat Nederland meer internetmiljardairs nodig heeft, getuige het eunorme aantal stemmen op de Website van het Jaar verkiezing vindt u dat ook. We gaan terug naar de jaren ’90. Tech is weer nieuw, hip, hot en sexy. 864.000 mensen stemden en dat is meer dan noem ‘ns een geinige publieksprijs; de Gouden Televizierring. 

Geluidstechnicus pakt hoofdprijs
En wie heeft er nou gewonnen? Beterspellen.nl. Handig voor iedereen. Gebouwd door niemand minder dan Martin van Toll en die kent u inderdaad niet. Van Toll is eigenlijk geluidstechnicus maar na 5’en ontpopt hij zich tot een internetnerd van het kaliber waar Zuckerberg jaloers op is.

Van Toll hobbyt met websites voor zichzelf en dient de miserabelen. Wat een man. Beterspellen.nl heeft geen verdienmodel en krijgt geen IPO. Beterspellen.nl is er voor u: