53-jarige Jean-Claude Van Damme etaleert zijn lenigheid tot de max voor Volvo-spotje

De masculiene acteur doet een - letterlijk - levensgevaarlijke truc voor het Zweedse vrachtwagenmerk.

Jean-Claude van Damme. Kent u hem nog? De alfaman was vooral in de jaren 80 en 90 een bekende verschijning in de snelle trap- en slagfilms van Hollywood. Recente films waarin de Belgische acteur een bijdrage levert zijn The Expendables 2 (2012) en Kung Fu Panda 2 (2011), want karate is hem op het lijf geschreven. 

Geldnood is er met een geschat vermogen van naar verluidt $30 miljoen waarschijnlijk niet. Maar een extra zakcentje is natuurlijk nooit verkeerd als je een onderkomen van $6 miljoen in Californië moet bekostigen. Wat zal Van Damme hebben verdiend met deze stunt voor de Zweedse vrachtwagenbouwer Volvo Trucks.

Voetnoot: het online reclamespotje is al meer dan 23 miljoen keer bekeken.