Opperbretel Kelder brengt nieuwe pakkenlijn uit [VIDEO]

Laat onze broodheer uw herder zijn: ‘laten we de wereld een beetje mooier maken.'

Bijna vier jaar na de introductie van het 925-pak is onze Grote Leider terug in de rekken van de Suitsupply. Jort zou Kelder niet zijn als dat niet beter, mooier en extravaganter is dan dat u gewend bent.

Veel duurder, veel beter
De pakken van Kelder zijn iets duurder dan u voorheen bij de Suitsupply aantrof (want laten we eerlijk zijn: met Euro’s smijten kunt u daar niet) maar daar staat volgens Jort wel ‘value for money’ tegenover. ‘Veel duurder, veel beter’. Echter, over €700 doen we niet moeilijk, toch?

Stempel
Niet alles is naar de wensen van Kelder getekend, maar de zelfbenoemde connaisseur heeft zijn stempel goed op de lijn gedrukt. Fokke de Jong, CEO en oprichter Suitsupply, stond niet toe dat àlle pijpen op hoog water werden afgeknipt (thank god) maar heeft enkele stijlkenmerken doorgevoerd die voorheen waarschijnlijk aan u voorbij gingen.  

Bij deze stijlkenmerken gaat het naast elegantie voornamelijk om comfort en dat begint bij de stof. De sokken en handschoenen zijn van kasjmier, de shirts van zacht Egyptisch Giza-katoen en de pakken zijn van Super 140 wol. Super 140 betekent u 1 kilo wol kunt uitrollen over 140 kilometer. Een heen-en-weertje Hoofdstad-Rotterdam dus.

We gaan hier verder geen reclame maken voor wat er van Jort in de winkel hangt, maar laat onderstaande afbeelding een eerste kennismaking zijn. Meer vindt u hier.

jort lijn suitsupply

Hoogmoed?
Tot slot; Kelder liet zich voor zijn campagnefilmpje inspireren door deze video waarmee Hans van Mierlo in 1967 doorbrak. Het ontbreekt Jort nog aan een gelijkwaardige stem maar op een gebrek aan visie kunnen we hem niet betrappen. Van de Zuidas tot de KLM-Businessclass Lounge moet de lompe, kreukelige look plaatsmaken voor zijspanners, knoopgulpen en zachte schouders met kleermakersplooien. ‘Heren, laten we de wereld een beetje mooier maken.’