Eindelijk. Een representatieve Cadillac Escalade [VIDEO]

Het duurde 14 jaar maar nu begrijpen wij het concept van de Escalade.

Zo'n 'normale' Cadillac Escalade hebben wij nooit begrepen. Zelfs woonwagenbewoners hebben betere alternatieven (te weten: M-klasse, Cayenne, hier en daar een Range Rover) die uw portemonnee minder snel leeg slurpen en net meer klasse uitstralen. 

Klasse?
Autopimper Lexani komt nu met een ietwat overdreven Escalade op de proppen. U hoort ons niet zeggen dat 'ie meer klasse heeft dan het originele model maar praktischer is het zeker. Met verwarmde massagestoelen, een Mac Mini met touchscreen monitor, champagnekoeler en 24 karaats gouden details rol je gewoon wat comfortabeler van A naar B. 

Foute vrindjes? De Escalade is ook gewoon leverbaar in een gepantserde variant. Voor het origineel moet u $269.000 neerleggen, voor het gepantserde model $525.000. Kijk even mee:

1234567