Niet te verstaan maar heerlijk om naar te kijken: vanavond presenteert Doutzen Kroes de Victoria's Secret Show [KIJKTIP]

Wat doet u vanavond? Niks. TV aan en kijken. Familie, vrienden, feesten en partijen zegt u maar af want er is iets belangrijkers: de Victoria's Secret Fashion Show 2013. 

Exportproduct
Het is niet mega bijzonder (thuis heeft u vast ook een schone deerne, dus waarom dan die tv?) maar het wordt gepresenteerd door niemand minder dan onze eigen Doutzen Kroes. Knap staaltje VOC mentaliteit want geïmporteerde schoonheid van Vaderlandschlievende bodem én nummertje vijf in de Forbes lijst van best verdienende mooie meisjes. 

De show wordt helemaal live uitgezonden door NET5. Ehm, nee. Dat is nog wat vreemd. De show heeft al lang plaatsgevonden. Echter, nu kunt u 'm bewonderen met Doutzen op de catwalk, backstage, voor de camera achter de camera en bijna tot in uw woonkamer. Dus net even anders.

Specs
U kunt genieten van Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel op de catwalk en dus Doutzen die het geheel aan elkaar babbelt. Swanepoel is tevens te bewonderen in de a-dem-benemende klapper op de vuurpijl mega super BH van $10 miljoen. 

Een samenvatting van de avond die dus al geweest is: