Neem een blik achter de gordijnen bij aandelenfraudeur Leonardo DiCaprio

Het moment dat dé business movie van 2014 op Neerlands doeken wordt vertoond, komt steeds dichterbij.

De presentatiebiljetten van The Wolf of Wall Street prijken al in de wandelgangen van de Amsterdamse cinema's. Het duurt namelijk niet lang meer. Aanstaande donderdag 2 januari vindt de voorpremière plaats en het gewone volk kan een week later op 9 januari zitting nemen voor de veelbelovende film.

Jordan Belfort
The Wolf of Wall Street is gebaseed op Jordan Belfort, een bestaand personage dat handelde naar de vier kernwaarden: drugs, vrouwen, materiele exuberantie en aandelenfraude. Belfort eindigde in de bak. Maar als twintiger leefde hij een leven waar u allen stiekem wel eens van droomt. 

Belfort wordt vertolkt door Leonardo DiCaprio, die nog niet zo lang geleden ook tijdens de film The Great Gatsby extreme decadentie mocht bedrijven. Dat was echter de jaren 20. De Wall Street-film gaan over de florisante jaren 90. Zie hier alvast wat achter-de-schermen-beelden van DiCaprio: