Deze app is een eerste serieuze concurrent voor Google [VIDEO]

Ja Google ja. Zo 2013.

Jelly is het best bewaarde geheim van 2013. Alleen al op de beschrijving (louter het woord Jelly) zijn een berg investeerders aangetrokken waar u hier in 020 makkelijk de grachten mee kunt delven. Denk Bono, denk Al Gore. Alles omdat men zich liet kietelen door een blogpost van Twitter co-founder Biz Stone op 1 april vorig jaar.

Nu weten we waar de app goed voor is: * tromgeroffel * …. Vragen stellen aan uw vrienden! Vandaar ook de naam Jelly. Want een kwal (Jellyfish, hence the name) heeft een brein dat niet solistisch denkt maar werkt als een gezamenlijk geheel. Ofzo. 

Wat is dit? Het is een boom
Anyhow, mocht u bezeten zijn van een grootstedelijke bourgeoisistische kijk op de wereld vergelijkbaar met die van de oprichters van de app dan is dit De. Grote. Klapper. Van 2014. Want je kunt je vrienden vragen wat ehm, een boom is? Kijk maarrrr:

Quotje: 'Say you're walking along and you spot something unusual. You want to know what it is so you launch Jelly, take a picture, circle it with your finger, and type, "What's this?" That query is submitted to some people in your network who also have Jelly.'

En wat vindt u?
Wij vinden het idee geinig maar fronsen desalniettemin erg serieus. Want wat is er mis met een vraag op Facebook zetten, je vrienden sms’en of whatsappen of ehm, maar dat is vast heel ouderwets, het Googelen?