Langzaam WiFi komt door buitenaards leven. Dixit ex-minister defensie Canada

Wie stopt Paul Hellyer?

Trage WiFi, oorlogen in het Midden Oosten, slappe koffie op kantoor en, waarom niet, George Bush. Volgens Paul Hellyer, vroegâh minister van Defensie te Canada, is het de schuld van aliens.

lol
Paul Hellyer deelde zijn theorie al eerder maar op Russia Today kreeg hij onlangs weer eens 30 een microfoon. Kern: sinds de ontwikkeling van de atoomwapens worden wij, aardse stervelingen, door buitenaards leven geobserveerd. Deze vormen van leven hebben een technologische voorsprong op ons van meerdere lichtjaren maar worden bloedje nerveus van ons agressieve gedrag jegens elkander. 

Er zwerven zo'n 80 soorten van ontwikkeld leven door het helal: 'all of which believe that humans are wasting too much time and money playing around with exotic weapons which have such devastating effects both on earth and other areas of the cosmos'. Ja!! En nu willen deze buitenaardse soorten ons een betere manier van leven aanleren, aldus Hellyer. 

Observatie
Al onze technologische snuisterijen (denk LED, microchips, kevlar vesten) hebben we volgens Hellyer aan aliens te danken. Vier soorten aliens hebben de aarde nu bezocht, vooral om te kijken of we nog met atoomwapens bezig zijn en ter observatie. Want wat doen we met die moderne technologie? 

NSA Godwin
Edward Snowden (natuurlijk) zou documenten in handen hebben met bewijs van buitenaards leven. Er zouden soorten zijn die erg veel op mensen lijken, vooral in de vormen van 'Nordic Blonds' en 'Short Grays'. Twee aliens zijn al naar Las Vegas geweest verkleed als nonnen en niemand zou ze volgens Hellyer gezien hebben (shit!!). 

En nu is het wachten. Als we ons goed gedragen krijgen we betere technologie en wil het buitenaardse leven zich wel ontfermen over onze aardse beslommeringen. Het is ons nu in ieder geval duidelijk waarom we bellen meteen Samsung Galaxy.

Filmpje met een uitgebreidere uitleg staat hieronder:

We willen u niet ongerust maken, maar iedere keer als ondergetekende dit stuk probeerde te plaatsen viel de WiFi uit. We bedoelen maar...