Chinese miljardair biedt $120 miljoen aan degene die zijn dochter trouwt

U bent een begenadigd vrouwenveroveraar? Dan wordt het nu tijd om deze kunsten te monetariseren.

Cecil Chao is een vastgoed- en transporttycoon uit Hong Kong. In 2012 bood de miljardair $60 miljoen aan de gelukkige persoon die zijn dochter kon transformeren van lesbienne naar hetero. Gigi Chao is namelijk al een tijdje getrouwd met een vriendinnetje van vroeger. En dat is niet de bedoeling vindt pappa Chao, die zijn nanny later graag op bloedeigen kleinkinderen wil laten passen. 

Verdubbeling bruidsschat 
Sinds donderdag is de tycoon weer all over the pages in Angelsaksische media. Pappa Chao heeft namelijk het prijzengeld verdubbeld, meldde South China Morning Post. Na 20.000 verschillende pogingen van evenveel verschillende knulletjes, is Gigi namelijk nog steeds warm en trouw samen met haar vriendin. In en rondom Hong Kong/China wonen ongeveer een half miljard mannen, dus in principe zijn er nog genoeg kandidaten. 

Dit is Gigi.

Vreemdgenoeg is de relatie tussen pappa en dochter helemaal niet zo beroerd als u zou denken. Pappa wil gewoon kleinkinderen en ziet het prijzengeld als een schappelijke methode om de keuzevrijheid van haar dochter te vergroten. Dochter vindt de actie belachelijk maar ziet ook dat pappa dit enkel doet omdat hij van haar houdt en het beste voor haar wil. 

CNN ging in 2012 langs toen Cecil het idee voor het eerst opperde. Het gaat er verder vrij gemoedelijk aan toe in huize Chao, blijkt uit de reportage. Sterker nog, Gigi is doodleuk de CEO van het vastgoedbedrijf van haar oude heer.