[HEBBON] 2015 wordt het jaar van de vliegende auto

Het vouwvliegtuig is de nieuwe vouwfiets. Ondernemers gaan vliegende auto's als massaproduct oppakken.

Het Amerikaanse luchtvaartbedrijf Terrafugia (semi-intellect verkeerd vrij vertaald verlatijnst voor 'vlucht van de grond') heeft een tweede concept voor een vliegende auto uitgebracht. Het bedrijf bouwde al exact het omgekeerde: een rijdend vliegtuig waarmee u kunt landen en dan een pietsie knullig naar uw huis kunt hobbelen zonder uit te moeten stappen. 

Er zijn nog wat problemen met FAA-regels maar dat mag volgens de oprichter geen naam hebben. Vliegen en veiligheid, kom op. Voorwaartsch want ambtenarij mag de pret niet drukken. Een prijs is nog niet bekend maar investeerders krijgen een warm onthaal. Wees welkom. Kijk mee: 

terrafugia 2terrafugia 3terrafugia 1