Ex-Google Employee maakt thuisrobot [VIDEO]

Zien wij hier een vleugje R2D2?

Pierre Lebeau, ex-Product Manager van Google, heeft op de Consumer Electric Show (CES) de Keecker geïntroduceerd. Keecker is een robot die u met uw smartphone bestuurt en het ding kan filmen, muziek afspelen en de beamert uithangen. 

Android
Lebeau is ex-Google dus Keecker is gebrainwashed met een Android-systeem. Was te verwachten. Voordeel is wel dat u nu via de Google Play dinges toegang heeft tot Netflix, YouTube en allerhande nuttige apps.

Traplopen
Keecker moet zo’n $5.000 dollar gaan kosten en ligt eind 2014 in de winkel. Wij vinden dat een krappe planning want het product moet nog met Kickstarter gefund worden. Als hij ook trappen kan trotseren gaan wij investeren. Filmpje:

Lunspauze over? 925-top-tip: kijk even op de prachtige website van Keecker.