Oom Donald ontslaat zijn politieke adviseur na onbevallig artikeltje

De man in kwestie is het er op serviele wijze mee eens. Natuurlijk, want wie is deze simpele ziel om The Donald zo teleur te stellen?

De 32-jarige Sam Nunberg was tot voor kort een van de belangrijkste politieke adviseurs van Donald Trump totdat hij zijn baas onbedoeld in een kwaad daglicht stelde.

Het gaat om het interviewartikel genaamd 36 hours on the fake campaign trail with Donald Trump op het goed bekeken Amerikaanse blog Buzzfeed. Daarin is auteur McKay Coppins nogal cynisch over de politieke ambities van de vastgoedmagnaat. Dat terwijl Nunberg, de initiator van het interview, beloofde dat het wel goed zou komen.

Wise-guy
Miljardair Trump vond een interview met de hippe internetkrant in eerste instantie niets maar Nunberg stelde hem gerust en zei dat McKay een vriend van hem was. 'If he writes a wise-guy story, you’ll be fired.’ And I said to Sam, ‘OK?’, blies Trump nog naar zijn assistent. 

De onderdanige Nunberg is ook de beroerdste niet en stond al met het ontslagformulier in zijn hand toen het artikel niet positief genoeg werd opgetikt. Het imago van The Donald beschadigen - bewust of onbewust - is namelijk hoe dan ook blasfemie.

I failed Mr. Trump
Maar de vreemdsoortige vastgoedman accepteerde geen ontslag van hem. Bij Trump kun je geen ontslag nemen, dat krijg je. En zo stond Nunberg op straat. 'T
his is not unfair, honestly', geeft Nunberg mee. 'I failed Mr. Trump, and that’s the long and short of it.'


Dan nog onderstaande video voor wanneer u nog niet genoeg heeft van dit soort capriolen