Huur nu het liefdeskasteel van Elvis Presley in Beverly Hills [FOTO'S]

De voormalige villa van Elvis en zijn liefde Priscilla staat sinds deze maand te huur voor $45.000 per maand. 

Toen The King en Priscilla in 1967 trouwde, kocht het duo voor $400.000 een huis in Beverly Hills. Dat bedrag klinkt weinig, maar houdt u er rekening mee dat de Amerikaanse economie er sindsdien al bijna 50 jaar inflatie op heeft zitten. Afgelopen december wisselde de residentie voor $9,8 miljoen van eigenaar

Wijlen Elvis en Priscilla (die nog wel leeft) gingen in 1973 officieel uit elkaar. Het in Franse stijl gebouwde paradijsje te Beverly Hills werd toen ook door hun van de hand gedaan. De helft van de opbrengst ging naar het icoon en de andere vijftig procent kwam toe aan zijn ex.

Heartbreak Hotel
Hoewel de hoofdstandplaats van Elvis natuurlijk Graceland was, heeft The King toch een goede zes jaar gebruik gemaakt van het huis tussen de heuvels. De legendarische perfomer heeft het huis net zo lang in bezit had als zijn relatie met Priscilla duurde. Er kan dus voorzichtig worden gesteld dat dit het liefdeskasteel was van de twee. Of juist hun Heartbreak Hotel? 

Het huis staat niet te koop maar is sinds deze maand wel te huur voor $45.000 per maand. Dit is wat u krijgt. 

Meer foto's bij Realtor