Subaru verkoopt auto met epische minifilm [VIDEO]

Oneliners waar u een WRX van moet kopen. 'They were hungry. And asphalt was on the menu'. Deze minifilm geeft uw dag net dat beetje spanning dat u al sinds maandagochtend mist.

Een Subaru als leasebak. Kan dat? Zijn wij nog niet over uit. Alles dat niet saai Duits en grijs is wijst u waarschijnlijk af, maar hoort een WRX daarbij? Hm. Het gezin kan er in ieder geval in en u bent rap van A naar B, maar of comfort, nuance en klasse ook in het optiepakket van dit blauwe monster zitten betwijfelen we. 

Ach, maakt het uit. De manspersoon in deze film heeft Kayslee Collins in de bijrijdersstoel en daar mag u best jaloers op zijn. Naast vreselijke oneliners, kinderachtige driftpartijtjes en een schreeuwerig automobiel toverde deze superbowl-achtige commercial toch een grijns op ons gezicht. Kijken die film (en hun mooie website):