[VIDEO] Ooievaar moet Deense economie weer op niveau brengen

Deense liefdes worden maar matig geconsumeerd en dat begint zijn economische sporen achter te laten. Een reisbureau biedt de oplossing.

In Denemarken worden al 27 jaar lang te weinig kinderen geboren. Minder Denen maakt een vergrijzingsprobleem en dat zorgt voor financiële consequenties. De Deense overheid heeft tot op heden nog geen oplossing gevonden, maar uit onderzoek is gebleken dat Denen op vakantie 46% meer sex hebben én dat de kans op gekookte gebakken bevruchte eitjes bij het ontbijt dan groter is: zo'n 10% van de Denen blijkt op vakantie verwekt te zijn. 

Spies Rejser maakt van een nood een deugd en biedt allerhande geweldige voordeeltjes voor stellen die met twee personen op vakantie gaan en als drietal terugkomen. Geniale commercial: