Computerheld Steve Wozniak verrast tienermeisje [VIDEO]

Emma weet even niet waar ze het moet zoeken als pardoes haar grote idool met een Mac-apparaat in het portiek staat.

Nog niet zo lang geleden, in de jaren 90, waren het gegroepeerde knulletjes met knijpstemmetjes die de harten van jonge meisjes veroverde. Maar tijden veranderen: nu hangen de posters van ondernemers die goed zijn met software en hardware boven het eenpersoonsbed van menig tiener.

Een van de nieuwe helden is Steve Wozniak, die ooit samen met Steve Jobs Apple oprichtte. The Woz ontwierp eind jaren 70 zo ongeveer in zijn eentje de eerste Apple-computers.

De computerheld kwam een aantal jaar geleden op het idee om een van zijn jonge fans, Emma, te verrassen met een Mac. De vader van het meisje kreeg permissie om de opname hiervan vorige week op Youtube te zetten. 'This is like having your lightbulbs delivered by Thomas Edison', introduceert hij. 

[Via Gizmodo]