En dit zijn de leden [Club 925]

Met gepaste frugaliteit presenteren wij u de ledenlijst van onze spiksplinternieuwe club 925. Afgelopen vrijdag lichtten wij al een tipje van de sluier op, maar vanaf nu is ook de ledenlijst op deze site te zien. Let wel, deze wordt de aankomende tijd nog aangevuld. Enerzijds op basis van nieuwswaardigheden en de sociale media profilering van onder andere Decision Makers die er toe doen, anderzijds op basis van uw input. 

Wat kunt u verwachten?
Een aantal leden stelt zich alvast voor door middel van hun eigen tweets en kiekjes, waarvoor dank.

Altijd een zonnige glimlach, ook in gezelschap van androgyne dames, onze eigen minister president:
Nee-hee, niet Frau Merkel, maar die Antje-androïde, dus.

De man die er nooit doekjes om zal winden: Donald Trump (niet te verwarren met @TrumpsHair): Heren die met oligarchen frequenteren als Frans van Hoeken (DTZ Zadelhoff) en de uitvinder van het 'Boekestijntje':
Productieve moeders met een lucratieve onderneming:

Maar club 925 volgt ook de serieuzere financiële cijferknuffelaars als MinFin Jeroen Dijsselbloem, die onlangs (als buitenstaander) tevens werd verkozen tot meest invloedrijke persoon van de beleggingswereld:

En zelfbenoemd 'Idealist without illusions' *voeg hier uw lachsalvo in* Sywert van Lienden. 

Kortom, een bont gezelschap waarbij wij u natuurlijk beloven om niet in de val te trappen van oppervlakkige lijstjes en samenvattingen van social media berichten, zoals hijgerige ANP-tikkers wel eens doen. Wij leren immers graag van anderen.

Tips
Club925 telt nooit meer dan 925 leden, maar wordt wel maandelijks ververst. Kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante / hilarische / schokkende maar vooral relevante berichten in de categorie business entertainment, laat het ons weten: mail.

^^