Miljardair Hap Fauth had de weergoden niet aan zijn zijde

De CEO van Churchill Companies Hap Fauth (oh nee, John J. Fauth IV) had niet zo'n leuk paasweekend. Fauth zou de Voiles de St. Barth gaan zeilen op zijn 72-voet lange (21m) Bella Mente. De weersomstandigheden beslisten geheel onfortuinlijk toch anders en Fauth moest na de eerste dag opgeven. De mast stond ondersteboven:

Spijtig. De Voiles de st. Barth is een subliem zeil-evenement op St. Barth, een fraai eiland in het Caraïbisch gebied. Eigenlijk heet het Saint Barthélemy en is het een overzees stukje Frankrijk. Maakt het uit? Neen. Bij Puerto Rico rechtsaf en dan nog even doorzeilen, rond pasen treft u dan altijd het volgende aan. Sinds gisteren is het klaar, samenvatting:

En een paar foto's van Fauth's Bella Mente van de dagen op St. Barth dat de mast er nog wel naar behoren op stond:Kent u Hap Fauth trouwens? Hij is grootsch fan van Churchill en gedraagt zich soms ook zo. Op uiterlijk gebied zien we de gelijkenissen ook wel. Filmpje over het leven van Fauth en waarom u hem zou moeten kennen: