Gunstig: rendez-vous met Max Keiser al vanaf £300,- [Club 925]

Barack Obama is clueless. Mitt Romney wil bankrupt the country
Max Keiser - Independent
Ahhh, Max Keiser het 925-clublid dat danwel oprechte liefde, danwel haat bij u oproept. De man die JP Morgan onderuit wilde halen door u en ons zilver te laten kopen, want daarop ging de bank destijds vol short. En Max Keiser, de financieel reporter met zijn eigen Bitcoin, jawel: de Maxcoin.

Die Max Keiser zet zichzelf te huur. Een rendez-vous met hem heeft u al vanaf £300,-. Het geld dat hij daarmee 'verdient' gaat rechtstreeks naar zijn nieuwste amourette crowdfunding project. U weet, dat soort van beleggen voor de minder rendabelen. U deelt uw Max Keiser liever met uw vrinden? Pas de problème. Voor een bescheiden fooi treedt hij voor u op, mits u de locatie regelt.
Welaan, een lunch in Belfast kost iets meer, maar is nog steeds zeer do-able. Die £200,- extra zal wel gevarengeld zijn.
Pourqoi?
Keiser probeert geld bij elkaar te verzamelen voor het tweede seizoen van GetReal. De allereerste financiële nieuws-show waarvoor de benodigde pecunia middels crowdfunding werd gecollecteerd. 'Is zo'n internet-revue wat' vraagt u zich af? Nu ja, het eerste seizoen was zeker niet onaardig. 

Wellicht moet u even wennen aan de ietwat strenge secretaresse-look van presentatrice Jan Skoyles. Maar met haar enthousiasme en kennis van zaken is het zeker geen straf om deze 26 minuten YouTube af te kijken.


Participeren
Meer van dit en een tête-à-tête met de vermaledijde Keiser? Hier kunt u uw donaties investerinkje doen en nog even genieten van de geestdriftige Jan Skoyles die kittig en vol vuur vertelt waarom er een tweede seizoen van GetREAL moet komen

^^