Eindelijk lente: Kate Upton dartelt rond in bikini [nominatie Club 925]

Feit: het is pas echt voorjaar wanneer de Sports Illustrated Swimsuit Issue er is. In 2011 verscheen de weelderige Kate Upton voor het eerst in deze heilige graal van het vrouwelijk schoon en werd onmiddelijk uitgeroepen tot Rookie of the Year. Anno 2014 heeft ze nog steeds dolle pret tijdens dit werk, wij hebben de beelden:

Nominatie Club 925
De gemoederen liepen gisteren hoog op in het 925-clubhuis: is mejuffrouw Upton ondernemend genoeg om haar toe te laten tot de club? Wij quoten een van onze leden "Vraag me af of ze namelijk nog echt club-waardige dingen in haar leven gaat doen."

Ook een mening, maar andere leden willen er wel op wijzen dat deze "entrepreneur in schoonheid" flink wat ondernemerszin tentoon spreidt en het nog wel eens ver zou kunnen schoppen.

Op den Twitters is zij nooit te beroerd om hier en daar de namen van haar opdrachtgevers te noemen. Sterker nog, ongeveer 50% van haar tweets bevat commerciële uitingen op al dan niet verkapte wijze:
Ze acteert niet onverdienstelijk naast andere schonen als Leslie Mann en Cameron Diaz:
En voor GQ magazine doorstond ze de hahahaha-LOL-fratsen *zucht* van Ken Jeong (Hangover, Community). 

Of mejuffrouw Upton club-waardig bevonden wordt ziet u aankomende maand. Haar grootste en enige concurrentie tot nu toe is de immer heldhaftige Jan Bennink. Cheerio!

^^