Anonieme vastgoedmagnaat geeft gratis geld weg via Twitter

Heeft u dat ook wel eens, dat uw bankrekening plotsklaps wat te goed gevuld is om nog rustig te kunnen slapen? Dat u denkt: ik kan me alles veroorloven en anderen helemaal niks. Niet? Mocht het toch ooit zo ver komen kunt u wellicht het voorbeeld volgen van deze anonieme vastgoedmiljonair (volgens eigen zeggen) die via @HiddenCash contanten doneert aan het volk van San Francisco. Wat blijkt: gratis geld is enorm in trek.

*Disclaimer*
I am determined to give away some of the money I make
Anoniem
Het zou niet de eerste keer zijn dat iets dat op het eerste gezicht een hartverwarmende spontane Gutmensch-actie op sociale media lijkt, in het echt een briljante marketingstunt is. Wij hopen eerlijk gezegd op het tweede en huren de sluwe marketeer die het bedacht heeft dan subiet in. Want wat een reuring een beetje gratis geld al niet teweeg kan brengen mensen...


Graaiers, wel-non!
Als het op bonussen aankomt, horen we in ons Nederlandje al gauw de term graaiers. Maar in Murrica mag je gewoon nog hartstikke blij zijn met een beetje gratis geld, dit zijn onder andere de gelukkige winnaars:


***Update***
Nu ook een contanten-uitdeler actief  in Groningen?