Crowdfunding-project belooft u fantastische èn veilige sex

Waarschijnlijk valt de uitvinding van de Galactic Cap in het rijtje 'hier heb ik liever geen weet van' maar toch willen we u dit sterke staaltje entrepreneurschap en doorzettingsvermogen niet onthouden.

De plakker
Uitvinder Charlie Powell wil uw veilige sexleven 100% aangenamer maken met zijn Galactic Cap (waarschijnlijk geen pun-intended, maar traantjes). Condooms zijn lastig, ze maken dat uw liefdeszwaard de rest van de dag ruikt naar "the inside of a tire factory" en bederven uw genot in het liefdesspel. Aldus, Powell.

The greatest condom in 400 years
Charly Powell - Galaxy Cap
Hier moet verandering in komen vindt deze heldhaftige uitvinder met (wij vermoeden) TellSell ambities. Zijn uitvinding is kort gezegd een 'kapje' dat enkel het uiteinde van uw sergeant-majoor bedekt. Het ufo-gelijkende dopje blijft op de plek middels een stukje plakband dat u uren, en in voorkomende gevallen, dagen van te voren kunt aanbrengen. Wanneer het liefdesvuur dan uitslaat hoeft u het kapje enkel nog aan te brengen.

Powell weet zeker dat dit is wat u nodig heeft en is laaiend enthousiast financiering aan het binnenhalen via de crowd.

Safety first
Let op, vooralsnog is de aanstaande Galactic Cap enkel nog in staat om nageslacht te voorkomen. Hoewel Powell zijn crowdfunding-pitch lardeert met angstaanjagende feiten en cijfers over HIV is nog niet aangetoond dat de penis-plakker dit ook zou kunnen voorkomen.

Deze man verdient in ieder geval een podium voor zijn kansloze ongebreidelde enthousiasme. Of u (en wie dan ook) het kleinood ooit zou willen gebruiken laten we voor het gemak maar even in het midden.