Gratis voorproefje "Het Euro Evangelie" door Jort Kelder

Het Euro Evangelie - hier verkrijgbaar - onthult wie de echte profiteurs zijn van Europese 'solidariteit'. Als er weer een astronomisch bedrag naar de Grieken wordt gekiept, dan verdwijnt dat in de zakken van de allerrijkste Mediterrane medemensen, hoe weinig belasting die zelf ook betalen. Lees de opruiende inleiding door onze opperbretel Jort Kelder hieronder. Gewoon gratis. En denk nu niet dat het een storm in een glas water is. De Amerikaanse senaat houdt morgen een hoorzitting over de in het pamflet genoemde corruptie in Oost-Europa (waar u voor betaalt). Ook onze eigen Tweede Kamer voelt de Minister van Financiën daarover aan de tand. Veel sterkte met lezen dus. Het leverde Wim Kok grijze haren op.

Het Euro Evangelie - Inleiding Door Jort Kelder en Arno Wellens by Woordlab