Hipster recenseert kasteel dat u voor een schijntje kunt kopen

Voordat u de kredietkaart trekt en denkt 'Fijn optrekje voor de Pinksterdagen dat schaf ik eventjes aan' dit Schotse kasteel dat in de etalage staat kost nog steeds 6 miljoen Britse Ponden. Echter, relatief gezien is dat een fooi voor dit optrekje met Downton Abbey-uitstraling

Stuart Penney van The Telegraph trekt zijn mooiste kilt aan en zet zijn Google-glass *ghe-he-he* op om u rond te leiden door het magnifieke Craigcrook Castle. Dit kasteel bood eerder logies aan onder anderen Charles Dickens en Hans Christian Andersen, dus komt ook nog met een extragratis verhaal voor bij het haardvuur.

Bent u overwhelmed door de pracht en praal van Craigcrook, bij Sotheby's International Realty vindt u alle details voor de aanschaf van deze single family home.