U zwaait naar uw keukenkast, is dat verstandig? [high tech]

U houdt wel van een beetje knusse gezelligheid? Verlangt terug naar uw studentenkamer waar u volstrekt tevreden was met een optrekje van luttele vierkante meters? Dan voelt u zich vast content in metropolen als Londen, New York en Amsterdam, waar kippenhokken effciënt ingedeelde appartementen noodgedwongen de hit blijken. Bent u toch meer het opgeruimde type dat ook nog eens houdt van een beetje high tech en wat meer comfort, dan hebben studenten van de MIT nu de oplossing voor u. Mits u van een beetje lichaamsbeweging houdt.

koken vanuit bed
Fijn hoor dat nieuwe werken, af en toe het forenzenleed verruilen voor een dagje badjassen en toch nog uw miljoenendeals sluiten. Iets minder prettig wanneer u in Londen woont want daar rijzen de prijzen per vierkante meter nu zo de pan uit dat u voor 911 Euro's per maand een keuken-slaapkamer kunt huren
Dit fantastische optrekje was overigens binnen 16 uur verhuurd.

De oplossing
Studenten van MIT ontwierpen op een oppervlakte van 18  m² een woning met slaapkamer, kanteur, eetkamer en ruime badkamer. In de CityHome kunt u middels zwaai-bewegingen de diverse verstopte woon-werkfuncties te voorschijn toveren en zelfs muren verplaatsen. Zou dit de toekomst zijn?