Deze beker á $199 gaat uw leven veranderen

Een beker die bijna tweehonderd dollar kost en volgens de makers uw leven vol-le-dig gaat veranderen, wie wil die niet? Voor zo'n prijs en met die belofte gelooft toch iedereen dat hij nooit meer zonder dit waanzinnig innovatieve  product kan, toch? Toch?! 

It's magic
Mwoah, wij twijfelen ten zeerste over het nut van dit kleinood, maar vinden zeker dat u de aanbeveling van de Vessyl portable smart cup moet hebben gezien. Zelden zagen wij entrepreneurs mooiere beloften maken en nog nimmer zagen wij zoveel techniek in een bekertje samengevoegd. Vooruit, de beker kan wel wat, namelijk meten hoeveen calorieën, cafeïne, vetten etcetera er in het drankje zitten dat u er in giet.

U heeft dit nodig
Zeven (!) jaar lang zijn de jongens en meisjes van Vessyl bezig geweest met de ontwikkeling van dit knoei-vrije bekertje. U kunt al lang meten hoeveel calorieën u verbruikt met slimme gadgets als de Nike fuelband, daar hoeft u dus niet meer over na te denken. Met de Vessyl hoeft u voortaan ook nooit meer uw brein te pijnigen met wat u aan voedingstoffen binnenkrijgt door vloeibare stoffen. De metingen van de Vessyl smart cup kunnen weer gekoppeld worden met  de activity tracking-apps. Kortom, honderdnegenennegentig dollars om uw gezonde verstand een beetje te ontlasten op dieetgebied. Dat is bijna een weggevertje....

Mochten de life changing-sfeerimpressies in de introductie u vervelen, vanaf 1:45 min. komen de ontwikkelaars zelf aan het woord.