Wilde u altijd al eens: yoga op uw bureaustoel [F**ing Zen]

Yogabroekjes zijn naast hip ook big business: althans Lululemon probeert er wederom het hoofd mee boven water te krijgen en GAP focust zich ook volledig op de billenbusiness met hun eigen versie van de yoga-kledij: softdressing. Allemaal prima, zolang de juiste dames deze broekjes maar dragen. Maar de yoga-gekte houdt niet meer op bij uw kantoir-deur, voortaan gaan de yoga-meisjes ook u en andere high stress individuals een beetje zen brengen op de bureaustoel. Aiii....

U wilt uw baas liever niet zien in een strak broekje?

De dames van Yoga in Business bezorgen u en uw collegae een pauze waarin u even 30 minuten prettig kunt re-focussen. Kost da'? $250. Yoga is es-sen-ti-eel voor uw welbevinden en een briljante manier om met uw confrères te connecten op een heel ander level. De yoga-juffen snappen ook wel dat u uw baas niet in een strakke yoga-maillot blieft te zien, dus de oefeningen zijn zo ingestoken dat u uw normale werkkleding gewoon aanhoudt en geen al te gênante posities hoeft aan te nemen. "Neen, Nein, njet!" horen we u al roepen, maar wacht even, dit zijn de dames die les geven:

Jennifer Jones Kluczkowski:

En Chiyoko Osborne:

Corporate meisjes

Overigens zijn Jen en Yoko niet zomaar zweef-mutsjes, welneen, zij komen zelf uit de keiharde corporate wereld. De dames hebben het wel gezien met de 9-to-5 ratrace en lopen nu zwaar binnen op de stress van hun ex-soortgenoten. Slim, heel slim. Hoewel we ten zeerste [understatement] twijfelen of u op deze wijze met uw kantoir-genoten wilt samenzijn, maar oordeelt u vooral zelf.