925 krijgt nautische tip van kuchende regenjas

We zijn altijd blij met lezerspost, maar zeker (en vaak vooral) wanneer ze ons een aangename tip geven. Vandaag een speciale botentip van trouwe lezer T.

Laten we eerlijk zijn, we hebben één seconde overwogen om ons VrijMiBo-budget voor de aankomende 10 jaar op te sparen, maar bij het zien van de foto's passen we toch beleefd. Onze conclusie: een strijkijzer met matige afmetingen. Aanschouwt u het van buiten en vooral van binnen.

Het bootje gaat met liquidatieveiling weg. Update: het was het bootje van Ger Visser.

Tips over wie er hoognodig geld nodig heeft, daar mag onze mailbox dan wel weer vol mee.

Wat alternatieven voor u
Houdt u zelf wel van vulgair, dan hebben wij nog wel wat voorbeelden uit de categorie van aanzienlijk, plomp en wat wij absoluut niet zelf zouden willen hebben.

Wat dacht u van de boot van Marcel Boekhoorn, de "Deniki". Stond ie nou te koop of niet?

U zult het ons geen pornoboot horen noemen.

Of dan deze in Nederland gebouwde schuit. Grootste jacht van Nederlandse makelij van liefst 99 meters lang. Gleed vorig jaar voor het eerst het water in, goed voor een recensie op 925. Oordeel toen, zelfs pakjesboot 12 is mooier.

Nog eentje dan. Miljonair Ton van Dam was tot voor kort eigenaar van zowel superjacht Icon als botenbouwer Icon Yachts. De boot werd verkocht, de zaak ging failliet en werd naar verluidt verkocht aan dezelfde eigenaar die de boot kocht. De Icon is dus helaas niet meer in bezit van Van Dam en ook niet te koop voor u.

Conclusie: Wij slaan over
Genoeg keuze in deze categorie en bedankt voor de tip, maar wij slaan even over. Wint u toevallig de liquidatieveiling, laat het ons vooral weten. Wellicht dat we T. een keer met u mee kunnen laten varen.