Is dit het nieuwe optrekje van Reinout Oerlemans in Los Angeles?

Tv-mogul en regisseur Reinout Oerlemans heeft er een paar roerige maanden op zitten. Eerst een hartaanval waarvan hij -na een dikke schrik- gelukkig weer goed hersteld is. En vervolgens heeft hij 200 miljoen gecasht voor Eyeworks, chapeau. Alleen het Amerikaanse deel van Eyeworks blijft in handen van Oerlemans. Hoog tijd voor een frisse start en een vers huis in Los Angeles. Met verse pecunia in de portemonnaie is het prima huisjes shoppen in The City of Angels natuurlijk.

Een anonieme tipgever meldt dat hij precies weet welk huis het is en het prijskaartje dat er aan hangt is een aangename $25 miljoen.

Inmiddels hebben we bevestigd gekregen dat Oerlemans inderdaad onlangs richting Murrica is vertrokken en aldaar resideert. Of het getipte optrekje ook inderdaad van Oerlemans is krijgen we hopelijk zo snel mogelijk te horen van Oerlemans' Pie-Ee. Bon, al is dit niet de nieuwe villarette van eindbaas Oerlemans, zijn de beelden sowieso het aanschouwen waard, incluis hip achtergrondmuziekje:

En nog een korte sfeerimpressie om bij weg te dromen...

's Ochtends wakker worden en eerst zwaaien naar de overbuurtjes in de wolkenkrabbert. 

Ook handig: de flatbewoners aan de overkant kunnen met een beetje verrekijker meekijken wat de Oerlemannetjes op de boterham smeren in de kitchenette... 
Prima tuinsetje, maar hoe houd je dat schoon met 4 kinderen? 
Incluis Infinity voetenbadje (rechts-onder) eerst afspoelen, zo houdt u het grote zwembad netjes schoon.  
Lederen zit-elementen, in een huis in Los Angeles, wij zeggen niks... Oh toch wel: wellicht zijn we deze al eens tegengekomen op de video-website van broer Oerlemans? Nu ja, snel vervangen maar voor de zekerheid. 
's Avonds fijn contempleren bij het haardvuur....
 En royaal badderen met uitzicht op het plebs... 
Als dit echt het nieuwe optrekje van de Oerlemansen is: prima gedaan, het had allemaal veel erger gekund in Los Angeles!