Paarsebroeken dinsdag [LIVE]: Crash of victorie voor Apple?

Paarse broeken wereldwijd houden het bijna niet meer van de spanning: vandaag is de dag, herstel: DE DAG, dat Apple de nieuwe iPhone 6 en iWatch gaat presenteren. En de hele wereld kan live meekijken. U ook, alhiero vanaf 19:00 uur vanavond

Moeten we ons hier wat van aantrekken als pragmatische cijferknuffelaars?

Tsja, het blijft natuurlijk een flinke dosis gebakken lucht die vandaag gepresenteerd wordt. Die nieuwe versie van de iPhone die wellicht een millimetertje langer of dikker is, do we care? Vooruit, de iWatch zijn we wel nieuwsgierig naar. Maar meer dan een leuke gadget voor bij uw iPhone is het uiteindelijk ook niet. En dikke stresspaniek, want past dit gebbetje wel bij de obligate Rolex?

Veel onzekerheden dus, laten we eens kijken naar wat feiten beste cijferknuffelaar:

Ziet er goed uit, op dat ene akkefietje met de #Fappening na dan...

Gaat Tim Cook de wereld straks verblinden met weer een gadget waar we straks niet meer zonder kunnen, of wordt de Apple-bubble nu doorgeprikt? We gaan het vanavond zien. Voor het betere vermaak kunt u onderstaand live de koers volgen tijdens het Apple-event.

 

Paarse broekentip van deze week:
Zoals elke week ook vandaag weer een tip voor wanneer u ook uw bedrijf weergaloos wilt promoten. Deze komt uit een, ehm... 'ongebruikelijke hoek':

Want wie had kunnen denken dat er achter het stoffige 'neutrale' NOS-imago gewoon een keiharde propagandamachine schuilgaat? De NOS! Uw jaarcijfers vallen tegen? Wij zeggen: laat de NOS de presentatie verzorgen en uw aandeelhouders lopen gegarandeerd fluitend naar buiten. De NOS-ers kregen het namelijk voor elkaar om een interview dat Poetin gaf aan een Britse journalist, gewoon weg te knippen. Met de mededeling dat Poetin de verslaggever 'zo goed als negeert' worden 2 minuten Poetin-interview weggemoffeld.

Wie (bijna) wegkomt met dit soort feitenpoetserij heeft in ieder geval een *kuch* talent! En chapeau voor de Geenstijls die het propaganda filmpje van de NOS en het feitelijke bericht netjes naast elkaar hebben gemonteerd. Watch and learn.