Troonrede troost-gifje ! [Verzin een onderschrift]

"Vrijheid, veiligheid en welzijn..." Dat was ongeveer het thema van de troonrede. Samenwerken met onze Europese partners, opdat we economisch sterk blijven *kuch* en oh ja, dat stomme akkefietje met de Russen. Kortom, bent u ook een beetje verdrietig na het horen van de troonrede? 

Voor de "minder saai dan de NPO" nabeschouwing kunt u live meekijken met de cijferknuffelaars van DasKapital (waar kennen we die GoosR ook weer van?). Voor de afleiding en het echte traantjesdrogen hebben wij als schrale troost deze geniale/bizarre/WTF* stock-gif voor de betere kantoorknuppel (met dank aan @ThijsWhoa). Verzint u er een onderschrift bij? Extraspeciale tip: let even op de meneer in het zwarte pak op de achtergrond.

*doorhalen wat niet van toepassing is.