Koopje! $1,5 miljoen voor villa met raket bunker [Exorbitante Donderdag]

Ja gut, wij zijn niet echt van die doemdenkers en waarschijnlijk te weinig georganiseerd om ooit echte Doomsday Preppers (925 toptip) te worden, maar deze villarette met (potentieel) zwaarbewapende kelder kunnen we u zeker niet onthouden. Voor slechts $1,5 miljoen heeft u uw eigen Californische optrekje, incluis palmbomen en incluis de mancave waarmee u al uw vrinden, vijanden en clubgenoten tot in eeuwigheid kunt aftroeven.

De 'kelder' stamt namelijk uit de koude oorlog van de jaren '50 en is een voormalige raketbunker. Of u er nou een wijnkelder, ondergronds Tiki-bad of koi karperparadijs van wilt maken, is aan u. Al doet u er niks mee, het leven in deze domicilie op een voormalig militair terrein van de US of A ,maakt dat u nooit meer verlegen zult zitten om een goed babbeltje met geesteloze huisgasten. Gesprek loopt dood? Wijst u toch gewoon even naar uw achtertuin en zegt: "oh ja, dit is waar wij vroeger Chroesjtsjov [link voor de geschiedenisverafschuwers onder u: foei] afluisterden."