Applaus voor u zelf: we zijn van ING af

Hop, eerst even op de knietjes en een dankgebedje zeggen. Want vandaag is niet zomaar een dag, neen, vandaag is de dag dat wordt aangekondigd dat we heel binnenkort een steuntrekker armer zijn: de ING lost vervroegd hun schuld af aan de staat der Nederlanden. Of het lang zo zal blijven dat ze zonder uw en onze steun overeind kunnen blijven zullen we zien. Want ook sinds vandaag hebben ze een hele creatieve boekhouder in de arm genomen.

U wordt bedankt u kunt wel gaan... kleien
Wel zo leuk om de mensen even te laten weten dat ING de steun op prijs heeft gesteld van alle Nederlanders. Anno 2014 is dat allemaal heel erg makkelijk te doen via YouTube, middels een klei-animatie (wij hebben het niet verzonnen).  

Nu ja kniesoor die daar op let, wij vinden het een redelijk briljant naïeve houding om de toekomst tegemoet te gaan. Best handig zo'n zonnige insteek wanneer u in zee gaat met de accountant die de meeste onvoldoendes haalde bij het laatste AFM onderzoek. Of wanneer u nu al weet dat het nog wel eens heel lastig kan worden om nieuwe top-bankiers te werven omdat u ze graag pest. 

Kom maar door met dat filmpje, even de gemoederen verlichten met wat klei-kunst...